Föreningens historia

EN KVÄLL I VECKAN FRAM TILL JUL

Gymnastik är till för alla. Du kan vara fem år och gå på dagis, du kan vara 40 och ha ett stressigt jobb och du kan vara pensionär sedan länge. Alla behöver vi röra oss och tänja våra muskler. Kan vi dessutom göra det i grupp och till musik så blir det ännu roligare.

Släps gymnastikförening startade 25 november 1943. Det som i begynnelsen var två grupper på fredagskvällar, 19.30 för männen och 20.30 för kvinnorna, har idag vuxit till tre vuxengrupper. Tyvärr var vi tvungna att lägga ner barngympan under 2016.

I föreningen finns utbildade FAR-ledare. FAR står för Fysisk Aktivitet på Recept. Som du kanske läst i tidningen eller sett på TV så kan man nu få recept på gympa istället för piller på burk. Vi är glada att vi kan hjälpa till och göra Sverige friskare.

1943 var årsavgiften två kronor. Nu är terminsavgiften 500 kronor för vuxna och 600 kronor för fler än ett pass i veckan per termin för vuxna. Ingen årsavgift. Pengarna ska räcka till allt högre hallhyror och utrustning. Några hundralappar per termin får sägas vara ett lågt pris för att hålla sig i form,

Vi håller till i Malevikshallen. Titta i programmet under fliken ”Aktiviteter” vilken kväll och tid som passar dig bäst.

Välkommen!